Setmanari d'informació local - 138 anys

Els estudiants lideren el compromís amb el reciclatge a les Balears

9312
El 83,4 per cent dels estudiants de les Balears disposa a casa seva de més d’un espai per dipositar els residus.

El 83,4 per cent dels estudiants de les Balears disposa a casa seva de més d'un espai per dipositar els residus, dels quals un està reservat a envasos domèstics que tenen com a destí el contenidor de plàstic.

Segons un estudi d'Ecoembes, el 73 per cent dels treballadors en actiu i el 60 per cent dels aturats de les Illes Balears també empatitza amb el reciclatge. Els jubilats i pensionistes, amb un 55 per cent, són els menys conscienciats amb l'hàbit de reciclar.

L'estudi realitzat per Ecoembes assegura que les dones són les més responsabilitzades amb el reciclatge domèstic a les Balears. Així, prop d'un 30 per cent de les ocasions, són les dones qui decideixen instal·lar un espai destinat a la separació de residus. En relació a l'edat, l'estudi reflexa que la separació de residus és un hàbit estès a totes les franges, tot i que són els adults d'entre 35 i 54 anys els que es mostren més compromesos.

D'aquesta manera, l'estudi conclou que la societat de les Balears està compromesa amb el reciclatge, ja que la mitjana de dipòsits de reciclatge a les cases és de 3,2.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.