Setmanari d'informació local - 138 anys

Culpen l'esquerra de Calvià de la «destrucció definitiva» de Magaluf

Terraferida i SOS Can Vairet són dues de les entitats més crítiques amb la gestió del govern municipal, que té el suport de Esquerra Oberta

9424
Proposta de reconversió de Magaluf. | Ajuntament de Calvià

Diverses entitats ecologistes han criticat la destrucció del territori al municipi de Calvià, malgrat que fa dos anys governa l'esquerra: l'equip de govern està format per PSOE i Sí Se Puede, amb el suport extern de MÉS i Esquerra Unida (units en la coalició Esquerra Oberta).

D'una banda, la plataforma proteccionista SOS Can Vairet ha denunciat a la seva pàgina de Facebook el «començament de la destrucció definitiva d'es Salobrar de Magaluf».

Segons l'associació, la proposta presentada aquest dimecres per l'equip de govern de l'Ajuntament de Calvià sobre la segona remodelació de Magaluf, suposarà «més formigó, més ciment i més mentides». L'entitat és especialment crítica amb els partits d'esquerra, a qui equipara amb el Partit Popular: «Se n'aniran tal i com arribaren, i el municipi no tindrà cap iniciativa que recordi el seu pas pel consistori», afirmen.

També l'associació Terraferida denuncia al seu Twitter que Calvià «devora els darrers paratges litorals a una velocitat vertiginosa», i afegeix: «Nous Governs... i les grues de sempre».


El nou Magaluf: una proposta 

Les crítiques coincideixen amb la presentació per part de l'equip de Govern d'Alfonso Rodríguez Badal d'una proposta de segona reconversió de Magaluf.

Entre d'altres reformes, els socialistes proposen un gran parc verd i recuperar l'espai emblemàtic de la Marina; noves zones ACIRE, carrils bici i aparcaments dissuasius; un front litoral amb més vegetació, i reformes en carrers que connecten la costa amb la segona línia, com ara les artèries de Galió i Blanc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.