Setmanari d'informació local - 138 anys

Truyol: «Amb el pagament de la carrera professional retornam els drets laborals al personal de Cort»

9526
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres el pagament al personal de Cort del complement de la carrera professional.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres el pagament al personal de Cort del complement de la carrera professional corresponent als anys 2014 i 2015, segons ha anunciat la portaveu de l'equip de govern Neus Truyol. Així, ha explicat que aquest pagament suposarà un import total de 6,1 milions d'euros que es pagarà íntegrament en les setmanes vinents en un pagament separat en el salari mensual de cada funcionari.

Truyol assegura que amb aquest acord es dóna «d'una banda compliment de la sentència del Tribunal Superior de les Illes Balears (TSJIB) a més de seguir amb la prioritat de l'equip de govern de retornar els drets laborals del personal de la casa retallats la legislatura passada». D'altra banda, Truyol ha informat de l'aprovació del projecte de reforma del Punt Verd de Son Castelló. Les obres començaran el mes que ve tendran una durada de quatre mesos «i suposaran quadruplicar la superfície actual del Punt Verd, que es mantendrà operatiu mentre durin les obres», ha assegurat.

Sobre la recollida selectiva mòbil que s'havia de posar en funcionament el dimarts dia 18, Truyol ha informat la Junta de Govern que el sistema sofrirà un retard d'aproximadament un mes «per mor de problemes burocràtics aliens a Emaya i l'Ajuntament». Segons ha explicat la regidora, la matriculació de les noves plataformes estan sofrint un període de tramitació de la seva matrícula per part del Ministeri d'Indústria i la Delegació de Tràfic més llarga del previst, la qual cosa obligarà a ajornar la seva entrada en funcionament.

Per la seva banda, el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha explicat que la Junta de Govern ha aprovat l'execució de les obres del projecte d'adequació i millora de l'enllumenat públic de les barriades de Son Rullan i Verge de Lluc. Aquesta obra s'emmarca en el projecte de millora de l'enllumenat públic a Palma que serà finançat en un 50 per cent per fons Feder de la Unió Europea (UE).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.