Setmanari d'informació local - 138 anys

L'incident tècnic a l'Aeroport en plena «operació» Setmana Santa provoca 17 cancel·lacions

9528
Aeroport de Palma.

L'aeroport de Palma ha detengut aquest dimecres durant un període de temps els enlairaments que estaven prevists a causa d'una incidència tècnica informàtica, segons han fonts d’Enaire, el gestor de navegació aèria i matriu d'Aena. En plena operació sortida de Setmana Santa, l'aeroport de Palma preveu un total de 484 operacions, amb 78.079 seients oferts per les aerolínies.

La darrera informació és que els aeroports de les Balears estan recuperant «a poc a poc la normalitat», segons han informat des d'Aena, que ha explicat que «ja està restablit el sistema» després de la incidència tècnica al Centre de Control d’Enaire, que ha tengut lloc aquest dimecres i que ha provocat que s'hagin hagut d’aturar temporalment els enlairaments, fet que ha provocat un total de 17 cancel·lacions.

Per la seva banda,Enaire ha assenyalat que la incidència tècnica, que s'ha produït al voltant de les 13.00 hores, ha estat resolta devers les 17.20 hores i que des de llavors s'han anat normalitzant les operacions d'arribades i sortides. Des d'Aena, s'ha detallat que a la terminal d'arribades de Palma, s'havien programat 258 operacions. D'aquestes, s'han duit a terme 128 i s'han cancel·lat set. Respecte a les sortides, de 250 programades s'han operat 133 i cancel·lat un total de cinc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.