Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurada al Casal Solleric l'exposició 'Toni Catany. D'anar i tornar'

La mostra, comissariada per Alain D'Hooghe i Antoni Garau, s'inaugura avui i es podrà veure fins al 20 d'agost

9530

El Casal Solleric acull des d'aquest dimecres i fins el 20 d'agost la mostra 'Toni Catany d'anar i tornar', un viatge per l'obra del fotògraf de Llucmajor. La mostra, que s'ha pogut veure a Barcelona i Madrid, està produïda per la Fundació Catalunya - La Pedrera amb la col·laboració de la Fundació Toni Catany.

Per al regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, «era una obligació i un compromís institucional amb Toni Catany i amb la ciutadania que es pogués veure a Palma». El regidor ha agraït la col·laboració de la Conselleria de Cultura del Govern. Carrió ha destacat que amb l'exposició es mostra «per primera vegada als visitants una nova sala, la del Lligador», la restauració de la qual ha permès recuperar les pintures murals.

'Toni Catany d'anar i tornar' compta amb el comissariat d'Alain D'Hooghe i Antoni Garau, vicepresident i director de la Fundació Toni Catany, col·laboradors estrets i amics personals del fotògraf. La mostra no és una antològica ni una retrospectiva, és una aproximació a l'obra de Catany des de l'experiència personal i el viatge. «És una mostra transversal de temàtiques i tècniques», segons Garau. L'exposició presenta 150 fotografies, moltes d'elles inèdites. Posa especial èmfasi en les fotografies realitzades en la seva darrera etapa, fins el 2013.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.