Setmanari d'informació local - 138 anys

14 persones més són interceptades per la Guàrdia Civil al sud de Cabrera

9558

La Guàrdia Civil ha interceptat aquesta nit una barca al sud de Cabrera, la segona que arriba a Mallorca en les darreres 24 hores.

Segons han informat fonts del Instituto Armado a Europa Press, a la barca viatjaven 14 ciutadans estrangers. La Guàrdia Civil ha rebut l'avís passades les 00.00 hores de la nit de dijous a divendres després que el radar detectàs la barca.

Una embarcació de la Guàrdia Civil ha traslladat els ocupants fins a la Ràpita i a hores d'ara es troben a la Comandància on s'han iniciat les diligències per a la seva identificació. Un cop finalitzats els tràmits seran posats a disposició del Cos Nacional de Policia.

L'embarcació té uns sis metres d'eslora i compta amb un motor forabord. Els estrangers adults passaran aquest divendres a disposició de la Brigada d'Estrangeria del Cos Nacional espanyol de Policia, qui iniciarà l'expedient de devolució.

En un termini de 72 hores seran traslladats a un Centre d'Internament d'Estrangers a la Península.

La nit anterior, la Guàrdia Civil va detenir 14 ciutadans estrangers més, nou d'ells presumptament menors d'edat, en una embarcació detectada per SIVE a la mateixa zona. Dels nou ciutadans que varen afirmar ser menors d'edat, finalment les proves mèdiques van determinar que només un tenia menys de 18 anys, de manera que aquest ha quedat sota custòdia de la Fiscalia de Menors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.