Setmanari d'informació local - 138 anys

Sopa de Cabra tornarà a Sineu aquest estiu

9722
Sopa de Cabra.

L'Ajuntament de Sineu ha arribat a un acord amb els representants del mític grup Sopa de Cabra perquè torni a actuar a Sineu. Així ho ha informat la revista Díngola després que el regidor de festes, Carles Ramis, ho hagi informat de l'acord que s'ha arribat amb l'històric grup de rock català.

«Un dels objectius del consistori és situar Sineu en el mapa dels esdeveniments cultuals, per exemple, tornant a organitzar el festival de teatre visual Cyclop o repetint els mítics concerts dels anys 90», afirma Ramis tot assegurant que no coneix ningú de més de 35 anys que no recordi el concert de Sopa de Cabra a Sineu. En aquest sentit, ha explicat que l'Ajuntament de Sineu fa més de dos anys (que ...) fent feina per tornar a dur el grup de Gerard Quintana al poble.

L'esdeveniment serà en el marc de les festes d'agost. El concert serà, aquesta vegada, a sa Quintana, després de l'èxit del concert s'Embat, les passades festes. Tot i això, la regidoria de festes treballa per, si les vendes d'entrades fossin molt grosses, trobar un lloc addicional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.