Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 presenta nous programes per rellançar la cadena

9796

Aquest dilluns vespre s’ha presentat a l’aljub d’Es Museu des Baluard de Palma la nova graella que s’ha estrenat a IB3 Televisió. Més de sis hores de programació on no hi falta l’humor, l’entreteniment, la informació de proximitat i el medi ambient. A l'acte hi han participat els presentadors d’aquests nous programes, com per exemple Llum Barrera qui condueix el concurs 'Agafa’m si pots', o Marta Garau i Jaume Noguera qui són els conductors del nou magazín de la cadena autonòmica, '5 dies', entre d’altres. Dissabte s’estrenarà 'No perdis el compàs', un nou concurs musical en coproducció amb TV3.

Manresa: «IB3 és una televisió sense vetos»

El director general d'IB3, Andreu Manresa, ha incidit aquest dilluns que la televisió que dirigeix és «compromesa i té sentit» a les Balears «perquè és de la gent, sense partidismes, exclusivismes o vetos a ningú».
Així s'ha manifestat durant l'acte de presentació de la nova programació de la cadena, on també ha posat l'accent que IB3 és una cadena «normal, oberta i compromesa» que, a més, aspira a ser «necessària» per a tots els ciutadans de les Illes.
Segons ha dit, IB3 Televisió és «diversa» perquè hi ha «molts caps i pensaments» que formen part d'ella. A més, després de tenir unes paraules d'agraïment per a totes les persones que treballen darrera dels micròfons i les càmeres, ha subratllat que són «una televisió normal, oberta i compromesa».

El director general ha comparat la cadena amb un tumbet i ha explicat que IB3 ha de respondre a l'interès general i també a les noves audiències.

Els nous programes són: 'Cuina amb Santi Taura', 'Agafa'm si pots' de Llum Barrera, el magazine '5 dies', 'Connexió Directe' i el nou programa de meteorologia 'Méteo, temps i natura'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.