Setmanari d'informació local - 138 anys

Carrió: «Convocam la línia d’ajuts que donen suport a la dinamització cultural de la ciutat»

9846
El regidor de Cultura, Llorenç Carrió.

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la convocatòria pública de subvencions de la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, que passen de 100.000 a 250.000 euros i s'incrementen en un 150 per cent. Des de l'Ajuntament destaquen que l'augment permet convocar la línia d'ajuts pel suport a les activitats de dinamització cultural de la ciutat, que l'any passat no es pogueren obrir. Aquesta línia inclou ajudes per a activitats de dinamització cultural de la ciutat en qualsevol disciplina artística o la seva combinació, activitats de formació o jornades de feina, festivals i/ o cicles musicals, festivals de cinema, de còmic, projectes de producció audiovisual, de producció d'arts escèniques i d'art urbà, entre d'altres.

Segons han destacat des de Cort, a part d'aquestes línies, també s'han convocat les de suport a bandes de música (cada banda opta a un ajut de 6.000 euros); el suport a la investigació, la difusió i/o la conservació del patrimoni, que passa de 21.000 a 50.000 euros; el suport a les iniciatives de recuperació de memòria històrica, que es manté en 20.000 euros; així com el suport a projectes de promoció de la llengua catalana en els diversos àmbits de la vida ciutadana, que passa de 20.000 a 30.000 euros.

Per al regidor de Cultura, Llorenç Carrió, des de l'àrea «s'ha fet un esforç important per a incrementar aquesta dotació pressupostària a subvencions perquè entenem que són la manera de donar suport als projectes d'artistes, entitats i empreses que treballen cada dia per a la cultura a Palma».

Així mateix, el pròxim dia 3 de maig es convocarà a l'Arxiu Municipal de Can Bordils una reunió informativa, juntament amb tècnics amb els tècnics municipals, per explicar els detalls a totes les persones, entitats o empreses interessades a presentar-s'hi. En aquesta reunió, que començarà a les 17 hores, es podran resoldre dubtes. Es podran presentar projectes realitzats entre l'1 d'octubre de 2016 i el 30 de setembre de 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.