Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «Palma està contenta de rebre la ‘Feria de Abril’, ja forma part de les nostres tradicions»

9854
Ajuntament de Palma.

El batle de Palma, José Hila, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, el vocal de Relacions Institucionals de la Casa de Andalucia, José Carrillo i el vice-president de la Casa de Andalucía, Diego González, han presentat avui a la sala de premsa de Cort la 28 edició de la ‘Feria de Abril’ de Palma, que es celebrarà al recinte municipal de Son Rossinyol entre els dies 28 d’abril i 7 de maig.

Frade ha explicat que «donat l’impuls ciutadà que té aquesta Feria des de l’Ajuntament de Palma se li concedeixen tota una sèrie de facilitats en quan a organització d’aquesta festa tant pel que fa a l’horari com per altres serveis». El batle, Jose Hila, ha destacat que la Casa de Andalucía «duu un trosset d’Andalusia a Palma». «Ens agrada ser una ciutat oberta que comparteix la seva cultura amb altres comunitats», ha dit. En aquest sentit el batle ha remarcat que «Palma està contenta d’acollir la ‘Feria de Abril’. Ja forma part de les nostres tradicions, és una festa d’alegria i de compartir».

El vocal de la Casa de Andalucia, José Carrillo, per la seva banda, ha explicat que la Feria enguany serà «molt compacta». «És una Feria més petita però distribuïda de forma compacta i formant un conjunt sense separacions que manté l’esperit de la Feria d’efecte dominó», ha dit. Així mateix ha destacat la recuperació dels cavalls a la Feria. «Els cavalls formen part del poble. El diumenge amb motiu de la Misa Rociera gent que no ha vengut a la Feria podrà lluir els cavalls» ha explicat . Així mateix ha destacat que dia 30 d’abril també hi haurà una exhibició de cavalls de ses Salines i de raça espanyola com a novetat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.