Setmanari d'informació local - 138 anys

Els joves del PSIB de Binissalem entreguen els premis Andreu Pol a persones que destaquen per «millorar el poble»

9930
Els guardonats amb els membres de les joventuts socialistes. | PSIB

Les Joventuts del PSIB de Binissalem han celebrat la III edició dels premis Andreu Pol «Es Niuer», en un emotiu acte celebrat al Casal de Cultura de Ca'n Gelabert. Els guardons s'atorguen anualment a persones o entitats que destaquen per la seva feina «per millorar el municipi des de distints àmbits».

Enguany, en representació de l'àmbit social a la xarxa del municipi ha estat guardonada Madò Catalina de Ca'n Calent, qui ha rebut emocionada el premi.

El reconeixement per la Dinamització Sociocultural que fan a Binissalem ha estat per la colla de dimonis «La Fil·loxera de l'Infern», que des del 2008 fa una important tasca cultural i associativa al municipi, motiu pel qual han rebut el premi Andreu Pol.

Esports

En la categoria de la transmissió dels valors de l'esport han rebut el premi el Club de Rugby Trepitjadors d'Es Raiguer i les seves quatre categories, mentre que per dur la marca Binissalem més enllà del municipi i fomentar l'emprenedoria local ha estat guardonada la Denominació d'Origen dels vins del poble.

Amb aquests premis els i les joves socialistes de Binissalem volen agrair la tasca de persones anònimes, col·lectius i entitats que d'una manera o una altra serveixen d'exemple per a molts joves en l'àmbit cultural, esportiu, econòmic i social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.