Setmanari d'informació local - 138 anys

Mobilitzacions pel Primer de Maig

9962

A les Illes Balears hi haurà mobilitzacions amb motiu del primer de maig a Mallorca, Menorca i Eivissa. La manifestació de Palma començarà a la Plaça Espanya, la de Maó a la Plaça de s’Esplanada i la d’Eivissa al carrer Navarra. Les tres concentracions començaran a les dotze del migdia.

«Afrontem un 1 de maig més reivindicatiu que mai» declarava José Luis García, Secretari General de les Comissions Obreres dels Illes Balears. «A Balears es creix per damunt del 3% del PIB, es baten records de visitants i de beneficis empresarials, però aquests beneficis no es reparteixen: un de cada tres ciutadans de Balears estan en risc de pobresa, gairebé 100.000 aturats en el primer trimestre de l'any i un mercat laboral estacional que no cobreix les necessitats

dels treballadors i de les treballadores de les illes» ha explicat el líder sindical.
D'altra banda, també hi haurà diversos actes organitzats per cada una de les organitzacions sindicals i pel bloc anticapitalista.

També es farà el tradicional dinar popular per celebrar el Primer de Maig a l’Ermita de Sant Miquel a Campanet, organitzat per MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.