Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP comença la 'campanya pel No'

9974

Malgrat la insistència del PP en dir que no es farà el referèndum d'autodeterminació a Catalunya i els intents d'infravalorar l'impacte de l'independentisme el PP ha anunciat que llançarà aquesta setmana una campanya de mobilització als carrers de Catalunya per defensar que Catalunya ha de continuar lligada a Espanya.

El coordinador general del PP i responsable d'Organització, Fernando Martínez-Maillo, viatjarà aquest mateix dimarts a Barcelona per planificar l'estratègia del partit a Catalunya amb la cúpula del partit, en un moment en el qual els conservadors volen estar «preparats» davant un «possible avançament electoral».

En concret, Maillo assistirà a la reunió del comitè de direcció del PP català --presidit per Xavier García Albiol i que té a Santi Rodríguez com a secretari general--, en la qual es dissenyarà aquesta campanya de mobilització per «recuperar terreny al carrer».

Recorreran 96 municipis

Sota el lema 'La Catalunya valenta', els dirigents i quadres del partit sortiran al carrer de 96 municipis els caps de setmana del mes de maig i repartiran 600.000 díptics amb arguments legals, econòmics i emocionals a favor de la unitat.

Els conservadors rescaten així el model que va utilitzar a Badalona Albiol i que li va fer arribar a la batlia de la ciutat, centrant el treball al carrer per explicar directament als ciutadans les conseqüències de la independència.

Aquesta campanya de mobilització amb tot el PP català bolcat al carrer permetrà explicar a la gent les principals propostes del seu programa i contrarestar les tesis independentistes, en un moment incert en el qual ja es tenen els ulls posats en un possible avançament electoral si no hi ha referèndum a Catalunya al setembre d'aquest any.

Rajoy hi serà

S'espera que en alguns actes per diferents municipis catalans participin membres del PP estatal i fins i tot el propi president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que té ja algunes cites marcades en la seva agenda per a aquest mes de maig.

Així, el proper 12 de maig es preveu que Rajoy assisteixi al Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona i tornarà de nou a Catalunya a la fi de mes amb motiu de les jornades anuals organitzades a Sitges pel Cercle d'Economia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.