Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears es decanten per Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE

10060
Pedro Sánchez.

La candidatura de Pedro Sánchez a la Secretaria General del PSOE ha presentat un total de 976 avals des de les Balears, la qual cosa suposa que el candidat reuneix més del 50% dels suports recaptats des de les Illes.
Per la seva banda, la candidatura de Patxi López, a qui la secretària general dels socialistes de les Balears, Francina Armengol, va manifestar el seu suport, ha presentat fins a 450 avals a les Balears. Finalment, la candidatura de Susana Díaz ha estat la que menys suport a rebut amb menys 350 avals, segons les dades provisionals.

Des de la candidatura de Díaz s'han mostrat «satisfets» amb aquesta dada «sent conscients que l'estructura del partit havia optat per una altra opció» a les Balears, segons han indicat des del PSOE i han recordat que no es tracta «d'una guerra territorial». En el marc de l'Estat espanyol, l'equip de Susana Díaz ha presentat aquest dijous a Ferraz 62.582 signatures; l'equip de Pedro Sánchez ha presentat un total de 57.369 avals; i el de Patxi López ha reunit 12.000 avals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.