Setmanari d'informació local - 138 anys

«Els docents no som kleenex d'usar i tirar»

10102
UOB critica l'article 19.2 dels Pressuposts Generals de l'Estat 2017. | Arxiu

La UOB ensenyament ha assegurat aquest dissabte que «els docents no som kleenex d’usar i tirar». En relació a l'article 19.2 dels Pressuposts Generals de l'Estat 2017, segons el qual sembla que s'obri la porta al fet que els docents interins no puguin fer feina més de tres anys, cosa que provocaria el caos en el sistema educatiu, el sindicat comunica:

1. Els nostres missers ja estan estudiant el cas.

2. Segons ens ha informat el diputat d'ERC, Joan Tardà, tot i que el termini per presentar esmenes al congrés ha acabat, encara se'n poden presentar al senat.

3. Ens consta que al congrés també s'han presentat esmenes però a hores d'ara en desconeixem el contingut.

4. Pel que fa a una Mesa general de Funció Pública que hauria tingut lloc el 26 d'abril, i a la qual s'hauria tractat el tema, sol·licitarem a la Conselleria que informi al respecte, atès que ni l'Administració ni els sindicats que hi tenen representació no n'han dit res.

5. Així com ens arribi més informació l'anirem comunicant.

6. Ens reafirmam en el compromís de lluitar i de mobilitzar-nos en defensa d'un model educatiu que tengui com a columna vertebral la dignitat professional de tots els docents sense distinció i això passa per l'estabilitat laboral.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.