Setmanari d'informació local - 138 anys

Francesc M. Rotger, nou director de l’ILLENC

10168

Aquest dimarts, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha nomenat Francesc M. Rotger com a nou director de l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC). Rotger és llicenciat en Geografia i Història, periodista i crític teatral.

Ha col·laborat amb diversos mitjans com Diario 16, La Vanguardia, El Día de Baleares, Hierro, la SER, IB3, Gala, Temps moderns, Fan Teatre, Hamlet, Llegit, Descubrir el Arte o La Aventura de la Historia, entre d’altres. Ha coordinat el suplement de cultura Bellver de Diario de Mallorca i exerceix la crítica teatral al mateix periòdic, és corresponsal i membre del consell de redacció de Primer Acto i dirigeix i presenta l’espai de literatura Cotiledònia a la ràdio Ona Mediterrània.

Ha estat actor, autor i tècnic de teatre i ha dirigit seccions, suplements i programes de cultura i llibres a premsa escrita, ràdio i televisió. Ha publicat llibres sobre teatre, literatura, art i història. Actualment és professor tutor del Centre Associat Illes Balears de la Universitat Nacional d’Educació a Distància dels graus de Història i de Història de l’Art i ha coordinat cicles de conferències i de projeccions i cursos per a la UNED, la UIB i d’altres institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.