Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor el primer president del Tribunal Superior, Ángel Reigosa

10174
El primer president del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears Ángel Reigosa.

El primer president del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TsjibÁngel Reigosa Reigosa ha mort aquest passat dilluns amb 84 anys a Palma. Segons ha informat el TsjibReigosa va desenvolupar la seva comesa professional inicialment a Eivissa, l'any 1964, en un Jutjat de Primera Instància i Instrucció i posteriorment en un Jutjat de Perillositat i Rehabilitació Social.

El 1980, es va incorporar a la Sala Contenciós-Administrativa de l'Audiència Territorial de les Balears i sis anys després va ser nomenat president d'aquest mateix òrgan fins a la constitució del Tribunal Superior de Justícia de Balears, l'any 1989, del qual va ser nomenat primer president. El 1994 va ser reelegit fins a la seva jubilació l'any 2004. Els membres de la Sala de Govern del Tribunal, en representació dels jutges de les Illes, han lamentat la defunció de Reigosa, de qui han dit que era «defensor de la independència judicial enfront de qualsevol intent d'influència indeguda».

Així mateix, han explicat que era «creient en el Dret com a mitjà per solucionar els problemes concrets dels ciutadans, exigent en la feina i obert a l'intercanvi d'opinions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.