Setmanari d'informació local - 138 anys

Les cambreres de pis entreguen 20.000 signatures a l'Ajuntament de Calvià per reclamar la regulació de la càrrega de feina

10192

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha rebut aquest dimarts a un grup de treballadores cambreres de pis que li van lliurar 20.000 signatures per reclamar al Govern espanyol i a la patronal la regulació de la càrrega de treball a un màxim d'habitacions a través dels Comitè de Salut i delegats de Prevenció.

A més, demanen la possibilitat de jubilació excepcional, per desgast físic, als 60 anys. Dues representants de les més de cent cambreres de pisos que han acudit al consistori, Nati Cano i Mercedes Sánchez, han explicat al batle la problemàtica en matèria de salut derivada de les condicions laborals dels seus llocs de treball.

Per la seva banda, el batle s'ha compromès a fer entrega de les signatures recollides al municipi de Calvià a la delegada del Govern espanyol, com a autoritat competent, per fer-li arribar les reclamacions de les treballadores.

Per últim, l'Ajuntament de Calvià «se solidaritza amb les cambreres de pis entenent que les reclamacions que fan són justes i responen al dret que tenen els treballadors i les treballadores a exercir el seu treball amb dignitat i el degut reconeixement».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.