Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Illenc participarà en una jornada professional per a músics de Mallorca al festival Mallorca Live Festival

10200
L'Illenc al festival Jazz Head de Bremen.

L'Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (Illenc) participa aquest dijous a una jornada professional i de capacitació dirigida a artistes i treballadors de la indústria musical a Mallorca. A l'esdeveniment, que se celebra amb motiu del Mallorca Live Festival, estaran presents professionals pertanyents a l'Associació de Dones de la Indústria de la Música (MIM) i agents de la indústria musical.

Els tècnics de l'Illenc explicaran als assistents quins ajudes per al desplaçament poden sol·licitar els artistes i quines accions de projecció exterior duu a terme l'àrea de música de la institució. La jornada es durà a terme a la sala Amplificador de l'Equipament Juvenil És Generador (Calvià) i començarà a les 16.00 hores amb una xerrada informativa sobre l'associació MIM i es tractarà la problemàtica a la qual s'enfronten els artistes de les Balears per treure la seva feina fora de les illes.

De 17.30 a 18.00 hores, el codirector d'Industriamusical.es, Carles Martínez, i la responsable de comunicació del Mallorca Live Festival, Paula Mara, impartiran un taller sobre 'Estratègies de comunicació per presentar la teva banda als festivals'.

A partir de les 18.30 hores, Marta Ferré, d'Illenc, farà una sessió informativa sobre les ajudes per a la promoció exterior per a artistes que ofereix l'entitat. Totes les activitats de la jornada són d'accés gratuït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.