Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluita pel lideratge a Podem

10208

A Podem de les Illes Balears ha esclatat una nova batalla: la disputa pel lideratge de cara a la propera assemblea. Alberto Jarabo, ha insistit aquest dimecres en la necessitat de crear una candidatura unitària malgrat que «respecta» la decisió dels qui prefereixen donar suport a la portaveu del partit, Laura Camargo, entre ells diputats del seu grup parlamentari, davant una possible candidatura a presidir Podem a Balears.

Jarabo ha defensat que seria «important» asseure's a parlar per esbrinar les diferències polítiques «i poder muntar, així, una candidatura alternativa i arribar a un projecte polític comú». Sobre la base d'aquests diàlegs, ha indicat, es veuria si hi ha acord per presentar solament una o diferents candidatures.
Jurado dóna suport a Jarabo

El conseller insular de Participació Ciutadana i Presidència i vicepresident segon del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, ha explicat que «de moment» Jarabo ha fet un treball «fantàstic» en la Secretaria General i, per aquest motiu, ha assenyalat que es decantaria per aquesta opció, «sempre comptant amb Camargo».

Sobre la manera de comunicar la seva possible candidatura, Jurado ha considerat que Camargono no ho va fer de la forma més correcta i ha defensat que «s'haurien d'haver assegut a parlar amb tranquil·litat». No obstant això, ha assegurat que «si en una candidatura unitària al final la triada és Laura, jo estaria encantat també».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.