Setmanari d'informació local - 138 anys

Un díptic mensual recull totes les activitats culturals

10234
Fluent Palma Dansa.

La Direcció general de Cultura publica des del mes d'abril un díptic mensual per difondre les activitats que organitzen tant els centres que hi estan adscrits com la mateixa Direcció general.

La publicació inclou les activitats que durant el mes corresponent han programat el Museu de Mallorca, el Museu de Menorca, el Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera, la Biblioteca Pública de Palma, la Biblioteca Pública de Maó i l'Arxiu del Regne de Mallorca.

També difon les activitats que coordina directament la Direcció general de Cultura o aquelles en les quals participa o col·labora, segons informa el Govern. Així, al llarg de l'any s'organitzen i programen nombroses activitats que la Direcció general de Cultura considera que ha de difondre perquè es coneix l'immens treball que fan per acostar la cultura a tots els públics.

Es tracta d'activitats molt diverses (contacontes, conferències, exposicions, excursions, cursos i activitats formatives, etc.) dirigides a tot tipus de públic. Les activitats que inclou el díptic s'organitzen per centre i per data. A més, compta amb un apartat amb l'activitat destacada del mes.

Dia internacional dels museus

Aquest mes de maig el destacat és el Dia Internacional dels Museus, que se celebra cada any dia 18 de maig. Els tres museus han organitzat diverses activitats, no només per a dia 18 mateix, sinó també per al llarg de tot el mes. Actualment, es publiquen 500 exemplars, que es reparteixen per diversos centres culturals de les Illes, sobretot a les biblioteques.

A més, també s'edita en format digital i es publica a les pàgines web de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i de la Direcció general de Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.