Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva se suma a les ‘ciutats per l’ocupació’

10276
Imatge del XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació. | PalmaActiva

PalmaActiva ha participat aquest divendre a Barcelona a la segona i darrera jornada del XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació, que té com a objectiu millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació i formació que desenvolupen els municipis, mitjançant la cooperació, la formació i l’intercanvi.

En representació de PalmaActiva hi han assistit la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover i la gerent Susana Rincón.

Prioritat

Segons la regidora de Treball Joana Maria Adrover «per a aquest equip de Govern la generació d’ocupació és una absoluta prioritat, amb aquestes reunions podrem conèixer bones pràctiques d’altres ajuntaments semblants al nostre».

Tal com ha explicat l’Ajuntament, aquest any PalmaActiva participa per primera vegada a aquesta trobada de ciutats per l’ocupació. Aquest fòrum està format per 20 ajuntaments de més de 100.000 habitants.

«El Fòrum de Ciutats per l'Ocupació respon a la necessitat d'enfortir la dimensió local de les polítiques d'ocupació, al caràcter dels ajuntaments com a primera porta per als ciutadans, especialment quan les circumstàncies del mercat de treball resulten adverses», han asseverat el Consistori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.