Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns 40 voluntaris recullen més de 130 quilograms de residus a Es Carnatge

10296
Jornada de la campanya europea de neteja del litoral 'Let's clean up Europe'. | Ajuntament de Palma

Uns 40 voluntaris han recollit aquest diumenge més de 130 quilograms de residus a l'àrea natural d'Es Carnatge en una jornada de la campanya europea de neteja del litoral 'Let's clean up Europe'.

Es tracta d'un programa que s'està duent a terme aquests dies en diversos punts d'Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada en l'entorn i promoure la seva recollida.

L'Ajuntament de Palma s'ha encarregat de portar el material necessari per a la neteja, com a borses guants i altres utensilis. Així, després d'unes hores s'han recollit aquests 130 quilograms d'escombraries que s'ha dividit entre 20 quilograms de plàstic, 25 quilograms de vidre i 85 de desfets que s'ha portat Emaya per al seu pertinent reciclatge.

Taula informativa

A més, durant el matí s'ha instal·lat una taula informativa sobre el reciclatge i la renovació dels contenidors i s'han realitzat jocs i tallers, una activitat d'observació d'aus a càrrec del Grup d'Ornitologia Balear (GOB) i un itinerari guiat sobre el valor patrimonial d'Es Carnatge. En la iniciativa han col·laborat Emaya, el GOB, Greenpeace i la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.