Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO proposa estudiar bonificacions per a propietaris que destinin el lloguer a ús residencial

10348

El sindicat CCOO ha proposat la possibilitat d'estudiar bonificacions fiscals per als propietaris que destinin el lloguer dels seus habitatges a l'ús residencial anteposat a l'ús vacacional.

Així mateix, demanen que s'estudiï poder establir convenis de col·laboració amb les cadenes hoteleres per garantir l'accés a l'habitatge i habilitar habitatge social de manera conjuntural per a l'accés d'empleats públics.

Des de l'àrea pública de CCOO s'ha denunciat que la problemàtica de l'habitatge condiciona que empleats públics de l'administració no optin a places a les Balears, «provocant-se problemes de cobertures de places en algunes especialitats», segons han informat en un comunicat.

«El problema, a dia d'avui, s'ha agreujat, ja que ens trobem davant d'una situació conjuntural i excepcional que podria deixar les Illes en inferioritat de condicions a l'hora de dotar els seus ciutadans de determinats serveis», han afegit.

El coordinador de l'àrea pública de CCOO de les Balears, Josep Ginard, ha assegurat l'administració «està en l'obligació de prestar tot un seguit de serveis, i la ciutadania el dret a rebre'ls, però aquest serveis no poden ser prestats per empleats públics per la falta d'accés a l'habitatge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.