Setmanari d'informació local - 138 anys

Estudien incorporar deduccions fiscals per a famílies amb fills que estudien fora de les Balears

10350

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assenyalat durant el Ple d'aquest dimarts que estudien incorporar en el Pressupost de 2018 de les Balears deduccions fiscals per a famílies que tenen fills que estudien fora de les Illes.

Així ho ha indicat en resposta parlamentària formulada pel portaveu del Grup Parlamentari de MÉS per Menorca, Nel Martí, qui ha reclamat més pressupost per a les famílies amb els fills estudiant fora de les Balears i ha recordat que aquesta proposta era una de les qüestions pactades als 'Acords pel canvi'.

Amb tot, la presidenta ha constatat que en aquesta mateixa línia d'ajudar els estudiants que han de desplaçar-se, la Conselleria d'Educació ha augmentat un 50 % la partida de la recent convocatòria d'aquests ajuts respecte al curs 2015-2016, "el que demostra que el Govern intenta ajudar a les famílies balears que té fills estudiant fora ", ha asseverat Armengol.

"No podem acceptar que cap jove de les Balears deixi de fer estudis superiors per causes econòmiques" ha denunciat Martí, qui ha constatat que el Parlament va aprovar una Proposició no de Llei, per unanimitat, sobre aquest assumpte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.