Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB dóna suport a les famílies que estan en contra de les revàlides per als seus fills

10526

El sindicat Unió Obrera Balear ha comunicat aquest dimarts que comparteix el «rebuig» de Fapa a les revàlides de 6è de primària i 4t d'ESO i dóna suport a les famílies que no volen que els fills les facin.

Des de la UOB han insistit en recordar que «la vaga de 19 de maig de 2015 contra les proves LOMCE, que volia imposar aleshores el Govern Bauzá, i que va aconseguir paralitzar els centres i impedir dur-les a terme».

L'any següent, la mobilització de la comunitat educativa i el boicot de l'Assemblea de Docents va obligar la Conselleria de Martí March a fer anques enrere el maig de 2016 amb les proves LOMCE de 3r i 6è de Primària.

I finalment, les mobilitzacions de principi de curs han aconseguit que el PP deixi sense valor acadèmic les revàlides d'ESO i Batxillerat. Tot i així, denuncien, «ens trobam que la Conselleria del PSOE pretén aplicar un cop més la LOMCE, sense tenir en compte el parer dels docents i la comunitat educativa, a remolc d'un ministeri inoperant i nefast que no ha tret les instruccions fins fa poc i carregant de feina inútil els centres educatius, en lloc d'encarar els problemes més greus: manca de pressupost, de centres escolars, de docents, etc.».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.