Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres de les millors platges per a aquest estiu 2017

10560

Un any més s'ha pogut reflectir que les platges de l'Estat Espanyol són del millor del món. Les comunitats que millor parades han sortit per tenir les millors platges durant aquest any han estat Andalusia, Galícia, País Basc, Illes Balears i les Illes Canàries.

Cala Compte

La Cala Compte es troba a Eivissa; aquesta platja està situada al nord-oest de l'illa i és coneguda per les seves aigües de color blau clar i per la seva arena blanca. A la part més alta de la platja hi ha un chiringuito molt agradable on poder prendre alguna cosa mentre s'escolta una mica de música chill out. Durant els mesos de juliol i agost és recomanable el lloguer de cotxes a Eivissa, en cas que no es tengui vehicle propi, per poder arribar prest i trobar lloc. Per als amants de l'esport aquàtic aquesta platja és una de les millors per practicar esnórquel i, a més, ofereix una de les millors postes de sol de l'illa.

La Platja de Muro

Aquesta platja de Mallorca és reconeguda pel color turquesa de les seves aigües calmades; és perfecta per practicar diferents esports o activitats aquàtics, com per exemple, rem, banana boat, zones amb jocs inflables o tours amb vaixell.
Tant a l'estiu com a l'hivern, la zona de restaurants és notable, però en temporada alta és quan es nota més la presència del turisme. A més de poder practicar esports aquàtics, aquesta platja és perfecta per poder fer exercici, passejar amb la família i relaxar-se, gràcies al fet que és un lloc molt tranquil.

La Playa de Maspalomas

L'esmentada duna es troba a la zona sud de Gran Canària i és coneguda per ser única. Aquest lloc, gràcies al seu particular ecosistema, té una lluita constant perquè no s'edifiqui a la zona, ja que va ser catalogada com a Reserva Natural Especial. A més de donar-se a conèixer pel seu clima i les seves dunes, en aquest lloc es troba un antic far, el qual ha vist arribar als primers turistes i com s'ha anat transformant la zona en lloc de vacances. Prop del far es troba una zona plena d'hamaques de lloguer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.