Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell inverteix 1,2 milions d'euros per a la millora de Felanitx i Porreres

10566

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit 1,2 milions d'euros als municipis de Felanitx i Porreres amb l'objectiu de dur a terme diverses obres de millora.

Segons ha explicat la institució insular en una nota informativa, a través del Pla Especial d'Ajudea per a Obres i Serveis de Competència Municipal 2016-2017,Felanitx està duent a terme la reforma del carrer Quarter de Portocolom, un projecte dotat amb 135.500 euros.

A més, amb el Pla Especial d'Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, l'Ajuntament renovarà la xarxa d'aigua potable de la urbanització Sa Punta de Portocolom i substituirà l'enllumenat convencional por enllumenat led de Felanitx. Els projectes tenen un cost de 561.661 euros.

Per la seva banda, a Porreres, el Consell subvencionarà el projecte de construcció d'una piscina infantil al Poliesportiu Municipal Ses Forques i la pavimentació dels carrers Sol, Donzell i La Rosa, així com també dels camins de Son Pou Nou i el de Son Valls.

Igualment, la institució insular també assumirà el cost dels projectes de renovació del carrer Nova, el d'adequació i millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi i el de la instal·lació de mesures d'accessibilitat i seguretat a Ses Forques. Tots aquests projectes tendran un cost de 451.537,93 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.