Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Pollença: «El ple reforça la nostra desconfiança en el batle»

10640
Alternativa per Pollença.

«La qüestió de confiança presentada i perduda pel batle no ha fet sinó reforçar la nostra desconfiança en el mateix», han assenyalat des d'Alternativa per Pollença. Això és, segons expliquen a causa que durant el ple, el batle que havia retirat la seva confiança, no va especificar «absolutament res» en referència a concretar quan i com es faran efectius els acords «incomplerts amb nosaltres».

En aquest sentit, des d'Alternativa per Pollença denuncien que, després de dos anys, el govern municipal tengui «coses per complir» i que, «encara» tengui partides negociades amb la seva formació sense executar evidencia que no té «la nostra confiança». «Lamentam que el batle hagi presentat una qüestió de confiança vinculada als pressuposts sabent que la perdria i demostrant que no té la confiança de la majoria del ple». Així, en referència al govern municipal, consideren que «governant en minoria» s'ha aconseguit perdre la seva confiança i s'ha tornat a «cohesionar» la dreta del municipi que estava «enfrontada i dividida» després de les eleccions.

Per això, critiquen que el batle «tenia diferents opcions, a part de la qüestió de confiança» com seguir amb els pressuposts prorrogats i fer modificacions de crèdit. Però que no s'ha fet perquè significaria «més feina». Amb tot, asseguren que si abans no confiaven en el batle, «després del ple, menys» i exigeixen a l'equip de govern el compliment dels acords signats amb Alternativa per Pollença per «reprendre negociacions i arribar a acords».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.