Setmanari d'informació local - 138 anys

Miralles: «Hem establert les bases del canvi i estam demostrant que funciona»

10832

La Comissió Executiva del PSIB ha celebrat una de les seves darreres reunions abans de la convocatòria del XIII Congrés dels socialistes de les illes, en la qual el seu portaveu, Francesc Miralles, ha cridat a «actualitzar i ampliar el projecte del partit».

«Hem establert les bases del canvi a Balears i estam demostrant que funciona», ha assegurat.

Després de cinc anys del congrés que va triar a Francina Armengol com a secretària general del PSIB, Miralles creu que han iniciat «un procés d'obertura a la societat que va propiciar la construcció d'una alternativa sòlida als governs del PP».

«Celebram primàries obertes a tota la societat en les quals hi varen participar 12.000 persones per triar a la candidata a les eleccions autonòmiques i de la Conferència Política, en la qual es va contactar amb més de 2.500 persones i més de 200 entitats», ha recalcat.

Francesc Miralles ha mantingut que el canvi que anunciaven com «segur» també és «solvent». «Ho demostren els resultats de les polítiques que estam fent», ha apuntat el socialista, que ha citat «la lluita contra l'explotació laboral, la Renda Social, la tornada de l'assistència sanitària universal, el final de les retallades, la recuperació de drets o la tornada de la pau a les aules».

Segons el portaveu socialista han estat anys «molt intensos i productius» que han servit per «posar les bases del canvi polític a Balears» i «demostrar que hi ha una alternativa possible a les receptes de la dreta».

«Ara toca, durant els congressos, seguir definint el nostre projecte polític, actualitzar-ho i ampliar-ho per seguir donant solucions als problemes de la ciutadania en les properes legislatures», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.