Setmanari d'informació local - 138 anys

Un exassessor d'Obama, Clinton i Al Gore parlarà de turisme sostenible a Palma

10842

L'assessor en economia internacional i sostenibilitat i exconsultor de Barack Obama Juan Verde oferirà el 7 de juny la conferencia 'Turisme sostenible: una estratègia competitiva' a Palma, amb motiu de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.

L'esdeveniment, organitzat per l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) i el Club Última Hora, tendrà lloc a les 18.30 hores en al Trui Teatre de Palma. Cal reservar plaça prèviament i l'assistència és gratuïta.

Verde és el màxim responsable del projecte per al Canvi Climàtic impulsat per Al Gore i ha estat col·laborador de Ted Kennedy, John Kerry, Bill Clinton, Hillary Clinton i Barack Obama, entre uns altres. És llicenciat en Ciències Polítiques i Relacions Internacionals per la Universitat de Boston i té diversos títols per les universitats d'Harvard i Georgetown.

La conferència plantejarà les claus de la sostenibilitat per avançar cap a l'eficiència dels recursos, la protecció mediambiental i el canvi climàtic. Aquesta ponència és una de les accions del Govern per reorientar el model turístic cap a la qualitat i la sostenibilitat.

Verde parlarà sobre la necessitat de la innovació com a element clau per a la competitivitat i com el desenvolupament tecnològic ha permès el progrés de moltes comunitats.

L'expert en sostenibilitat tractarà l'economia verda com a aposta per al desenvolupament, de les conseqüències del canvi climàtic en l'escalfament global, les nostres reserves d'aigua i la nostra economia i de la urgent necessitat de prendre mesures.

L'acte serà inaugurat pel vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló i després de la ponència, un panell d'experts format pel director gerent de l'ATB, Pere Muñoz; el conseller delegat de ProturHotels, Jaime Nebot; el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Joan Groizard, i l'esmentat Juan Verde analitzarà els reptes i les oportunitats del sector turístic per avançar cap a una major sostenibilitat. Finalment, la clausura serà a càrrec de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.