Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira del Llibre tanca amb un bon balanç de vendes

10862

Balanç positiu de la 35a Fira del Llibre de Palma, almenys això és el que ha explicat el Gremi de Llibreters de Mallorca. Que atribueix el balanç positiu a «deu dies d'intens treball, un esforç extraordinari que ha valgut la pena, ja que els mallorquins l'han recompensat amb una alta participació en presentacions i activitats» i han afegit que «les vendes, el programa cultural paral·lel i la integració de les terrasses del Born han funcionat molt bé». No obstant això, el gremi apunta reptes i «reajustaments», especialment «tècnics» de cara a l'any que ve.

El primer cap de setmana va ser el més actiu en vendes i també en activitats. La major part dels esdeveniments han estat plens, amb un alt nivell de participació.

Una trentena de presentacions de llibres, així com més d'una trentena d'activitats diverses com tallers, xerrades, lectures, contacontes i concerts; i gairebé cent signatures de llibres a les parades han conformat la programació d'aquesta 35a edició.

Entre els llibres que més interès han despertat per part del públic hi ha la novel·la 'Les darreres paraules' (Edicions 62), de Carme Riera; 'La vida que aprenc' (Arcàdia Editorial), del periodista recentment desaparegut Carles Capdevila; i 'Eren ells' (Angle Editorial), primera novel·la del també poeta Carles Rebassa, pregoner d'aquesta edició de la Fira del Llibre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.