Setmanari d'informació local - 138 anys

Vers Endins posa en marxa un Verkami per al micromecenatge del primer disc

10952

El projecte musical mallorquí Vers endins ha engegat una proposta de micromecenatge a la plataforma Verkami. El projecte està format per Glòria Julià, Víctor Leiva, Joan Carles Vaquer, Toni Duarte i Marc Grimalt i pretén transmetre poesia en català d'una manera divertida, emocionant i entretinguda. És una barreja de molts d'estils diferents, com el rock, la bossa nova, el country, o la música tradicional, entre d'altres.

Amb el seu primer disc, Vers endins ha decidit complementar la seva creativitat musical amb poemes d'autors i autores d'arreu del territori dels Països Catalans. Dins 'A les cales dels ulls' es poden escoltar les veus de Maria-Mercè Marçal, Pau Vadell, Mireia Calafell, Lucia Pietrelli, Josep Palau i Fabre, Miquel Bauçà, Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés, i de la mateixa Glòria Julià, així com també algunes lletres pròpies.

RECOMPENSES

Per a les recompenses de les aportacions al Verkami, Vers endins ha elaborat una edició especial dels vins La dona pantera (negre) i Balenes franques (blanc), de la bodega Jaume de Puntiró. Es tracta d'un vi ecològic elaborat a Santa Maria que forma part de la Denominació d'Origen Binissalem.

'A les cales dels ulls' va acompanyat d'unes il·lustracions de Mireia Oliver inspirades en alguns dels poemes que ha musicat Vers endins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.