Setmanari d'informació local - 138 anys

Noves Generacions del PP aplaudeix la direcció de la UIB i insulta els avaluadors

Els joves del PP acusen els examinadors objectors en el seu comunicat, fet en castellà, de «catetismo», «sectarismo»

10964

Noves Generacions del PP ha aplaudit aquest dimecres el «triomf de la llibertat enfront de la imposició» per la possibilitat de realitzar les proves de selectivitat a les Balears amb models d'examen en castellà.

Així ho ha expressat en un comunicat en el qual destaca que «per primera vegada els alumnes poden triar la llengua oficial en la qual realitzen els seus exàmens».

«Es tracta d'un petit gran pas cap a la normalització de la llibertat», han assenyalat.

No obstant això, Noves Generacions ha recalcat la necessitat que la Universitat de les Illes Balears (UIB) «es comprometi a facilitar aquest dret sense obstacles».

Els joves del PP acusen els examinadors objectors en el seu comunicat, fet en castellà, de «catetismo», «sectarismo».

Per als joves del Partit Popular, l'actitud dels docents que han renunciat a realitzar les avaluacions per permetre l'ús del castellà «és un exemple d'un sectarisme i analfabetisme impropi de l'àmbit universitari».

En tot cas, creuen que es tracta segons els joves conservadors, «d'una minoria que pretén imposar la seva ideologia segregadora i d'odi».
En aquest sentit, el president de NNGG Balears, Andrés Ferrer, ha celebrat que la «polèmica hagi quedat en una simple anècdota protagonitzada per una minoria d'avaluadors, que el millor que poden fer és cedir el seu lloc a altres professionals»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.