Setmanari d'informació local - 138 anys

Memòria de Mallorca convoca una assemblea «urgent»

10970

L'associació Memòria de Mallorca ha convocat per a aquest divendres una assemblea «urgent», com a conseqüència de la recent decisió de la ponència tècnica del Consell de Mallorca sobre la defensa com a bé catalogat del monòlit feixista de Sa Feixina.

La trobada serà a Àgora Palma (c. Reina Maria Cristina núm. 34) a les 19.30 h. Des de l'entitat asseguren que organitzaran una resposta «eficaç i contundent davant d'aquesta greu situació».

«Hem de ser conscients que es tracta d'un moment històric de la lluita antifeixista illenca», diuen i afegeixen que han de ser responsables i «estar a l'altura de les circumstàncies».

Per això, esperen una important difusió i participació «de tots els moviments socials de l'esquerra mallorquina i de tota persona que defensi els valors de la justícia, veritat i reparació de les víctimes del feixisme».

L'entitat recorda que n'han tengut prou amb «80 anys d'insults» i que no poden permetre «ni un segon més la traïció a la memòria dels valors dels nostres combatents caiguts durant el cop d'estat i la dictadura franquista». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.