Setmanari d'informació local - 138 anys

El bon gust és criteri exclusiu, personal i intransferible

11002

Moltes vegades cercam la diferenciació, un punt de distinció en la decoració de la nostra llar que ens faci sortir de la rutina i de les tendències marcades per les agències estereotipades de modes i belleses de revista, que ningú entén i a poques persones convenç.
Tenir personalitat i estil propi és el que més bellesa pot procurar als espais habitables. Traslladar els gustos i idees que sorgeixen de la pròpia creativitat, com a expressió artística única i personal, a l'habitatge és la millor manera de tornar habitables els llocs on passaràs gran part de la teva vida i et sentiràs més còmode i relaxat.
Les idees que sorgeixen dels panells de led poden proporcionar aquesta decoració exclusiva que no veiem en les grans superfícies ni formen part d'estereotipats clubs de decoració. El panell led de 60x60 és el millor exemple per ambientar amb un bell flux lluminós qualsevol habitació, mentre s'estalvia fins a un 70% d'energia consumida.
Si utilitzem els models de led flexibles i de diferents tipus de colors, les nostres possibilitats de decoració augmenten exponencialment. La seva composició flexible permet que sigui totalment adaptable a diferents dissenys i mobles, sense que pugui limitar la nostra imaginació i creativitat, afegint diferents tipus d'il·luminació a diferents tipus d’espais o racons.
Tot depèn d'un mateix, pots informar-te i agafar idees de les grans cases i tendències, però per crear espais amb personalitat han de passar el filtre del teu propi caràcter, del gust pel que és autènticament propi, el poder d’adaptar l'aliè és un privilegi que pocs saben projectar.
Els mobles de disseny nòrdic posseeixen aquesta facultat de poder d'adaptació, i és que la subtilesa dels mobles d’Ikonik Home es basa en la puresa de les seves línies rectes i en la suavitat de les seves corbes. Els mobles de IKONIK Home es presenten delicats i lluminosos, amb influències minimalistes i vintage, propicis per a la col·locació d'il·luminació led en els seus múltiples formats i per a la reestructuració del conjunt a gust del client.
Ikonik home, la popular tenda de mobles d'origen polonès, ofereix un ampli ventall de productes de decoració, originals i exclusius, orientats a satisfer el gust de les persones més exigents, d'aquells que prefereixen i valoren el disseny per sobre de tendències i modes, que són temporals.
És per això perquè no pertany a cap moda i estan especialment destinat a aquells que tenen un olfacte exquisit i, a més, gaudeixen afegint pinzellades de la seva pròpia creativitat per crear les estades perfectes.

Una llar per desenvolupar la creativitat

La decoració de la teva casa ha de desenvolupar-se sobre un llenç adequat, on poder plasmar les teves idees creatives i que no és una altra cosa que l'estructura física d'un habitatge.
A occident tenim les opcions tradicionals d'una casa amb l'estructura i materials per realitzar una casa de fusta, de bioconstrucció, de pedra, de tova, de maó, de palla, branca o canyes i, recentment, també s'han anat incorporant al mercat amb gran satisfacció per part dels usuaris les cases prefabricades.
Pel que fa a aquest últim model de construcció, es pot assegurar la seva excel·lent qualitat, per eliminar vells prejudicis, que pel simple fet de ser bastant més barates es consideraven de pitjor qualitat a una llar convencional.
Aquesta antiga idea queda ja bastant allunyada de la realitat de les cases prefabricades de formigó, perquè la millora constant dels seus materials i dissenys fan que la qualitat de vida dels seus habitants sigui equiparable en qualitat a qualsevol altre model d'habitatge, la qual cosa ha provocat un augment considerable en la producció d'habitatges prefabricats de formigó a l’Estat Espanyol, doncs creix el nombre d’usuaris que adquireixen aquests habitatges modulars en saber de les seves noves qualitats millorades i el seu preu tan assequible.
La web especialitzada theconcretehome.com ofereix la més àmplia informació referent a aquest tipus d'habitatges que comencen a ocupar un lloc de rellevància al mercat de l'habitatge.
I és que és una opció ideal per construir un habitatge en temps rècord, amb la millor opció energètica, amb dissenys avantguardistes, materials de la més alta qualitat i amb garanties de durabilitat. Aquesta web que s'ha referenciat en el paràgraf anterior ofereix, a més, una àmplia varietat de models perquè fins i tot el llenç on començar a dissenyar la teva llar depengui de tu.
Finalment, si fos possible triar l'escenari de la nostra llar, seria la culminació ideal per al nostre projecte artístic i de vida. Si poguéssim triar, la nostra selecció estaria en una de les cases en Torrelodones que la web de grupoinmobiliaraomg.es té en oferta al preciós poble de Torrelodones, situat a tan sols 30 quilòmetres al nord-oest de Madrid, envoltat de meravelloses poblacions com Collado Villalba, Hoyo de Manzanares o Les Fregues.
Torrelodones es situa en plena serra de Guadarrama i l'àrea metropolitana de la ciutat, per la qual cosa rep els beneficis de la naturalesa per la seva proximitat a la serra i els avantatges de ser veí d'una de les ciutats europees més importants.
Un luxe de municipi on establir-se, de forma econòmica, amb un habitatge prefabricat de formigó i completar amb la millor decoració, nascuda de la teva creativitat, l'obra d'art i vida que ha de ser la teva llar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.