Setmanari d'informació local - 138 anys

La Nit de l'Art i la XXII Fira omplen Son Servera d'art, cultura i tradició

11008

Els carrers de Son Servera acolliran aquest cap de setmana dues cites molt importants per donar a conèixer al visitant la riquesa econòmica, cultural i artística de la vila: la V Nit de l'Art i la XXII Fira Agrícola i Ramadera.

Dissabte vespre, a partir de les 20 hores, sis espais del municipi acolliran mostres de disciplines artístiques d'allò més variades. A l'Església Nova es podrà veure una mostra artística col·lectiva i experimentar amb l'espectacle audiovisual de INTRVL AV SHOW.

El Teatre La Unió acollirà les propostes de teatre breu de Jaume Miró i Manel Serrano i la performance de Gypsy Nel·lo i Leo Alburquerque. Ca's Mestre Fornaris és l'espai que acollirà les propostes pels més petits. La plaça de Sant Joan serà l'escenari destinat a la música i l'Espai Miquel Vives per a la literatura i els dibuixos.

Per acabar, el Centre d'Informació Jove acollirà diverses lectures poètiques i l'exposició de les obres dels alumnes de l'IES Puig de Sa Font. La fira nocturna, amb música, menjar al carrer i els primers espais d'exposició i venda d'artesania acompanyaran als visitants i veïnats que visitin el municipi.

UNA FIRA TRADICIONAL

Pel que fa a diumenge, la XXII Fira de Son Servera tornarà a mostrar el seu esperit agrícola, ramader i artesà. Una fira que no només vol mostrar al visitant la realitat actual del teixit artesanal i comercial del municipi sinó també posar en valor i recuperar aquelles maneres de fer de la pagesia. Entre totes les activitats programades destaca la proposta d'un grup de voluntaris per mostrar propostes culinàries tradicionals.

Els actes d'aquest cap de setmana són el preludi de les Festes de Sant Joan que començaran el divendres 16 amb el pregó d'Apol·lònia Garcies Mas, la primera dona policia de la Part Forana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.