Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca exhibeix múscul municipalista

11044

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern, Biel Barceló, i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, han fet avui a Montuïri balanç de les inversions que les dues principals institucions de l’illa han dut a terme als municipis de l’illa. Acompanyats d’alguns dels batles i batlesses de MÉS per Mallorca, així com també del futur batle de Palma, Antoni Noguera. Barceló i Ensenyat han reivindicat el compromís de la formació ecosobiranista amb el municipalisme.

En aquest sentit, Biel Barceló ha apuntat que «els ajuntaments són una peça fonamental per consolidar el canvi ja que lideren les polítiques des de la proximitat». Barceló també ha manifestat que “durant els dos primers anys de legislatura dels Acords pel Canvi al Govern i al Consell, dels quals MÉS per Mallorca en forma part, hem invertit més de 143 milions d’euros en els municipis de l’illa”. El vicepresident ha destacat que «el Govern ha destinat un total de 82,4 milions d’euros als ajuntaments de l’illa amb els quals es demostra el compromís d’aquest executiu, i també de MÉS per Mallorca, amb el municipalisme».

Per la seva part, el president Miquel Ensenyat ha assegurat que «els pobles de Mallorca juguen un paper fonamental en el procés de transformació social i econòmica de Mallorca». Ensenyat també ha dit que «des de l’entrada de MÉS per Mallorca al Consell s’han destinat 61 milions d’euros als municipis de la nostra illa, una xifra rècord a la qual hem arribat en només dos anys de legislatura».

Miquel Ensenyat ha recordat l’històric compromís de la formació ecosobiranista amb el municipalisme. En aquest sentit ha apuntat que «des de MÉS per Mallorca complim amb els compromisos adquirits amb la ciutadania i feim passes de gegant per fer del Consell de Mallorca el vertader ajuntament dels ajuntaments». El president ha finalitzat destacant que «durant els dos primers anys de legislatura dels Acords pel Canvi ja s’han invertit més doblers en els ajuntaments que durant tota la passada legislatura».

A l’acte, que s’ha duit a terme a la Plaça Major de Montuïri, hi han assistit també els batles i batlesses, així com també representants dels equips de govern de Lloseta, Campanet, Llucmajor, Llubí, Palma, Sóller, Maria de la Salut, Felanitx, Marratxí, Montuïri i Bunyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.