Setmanari d'informació local - 138 anys

Llorenç Huguet pren possessió com a rector de la UIB per als propers quatre anys

11050

Aquest dilluns es farà l'acte de presa de possessió del doctor Llorenç Huguet Rotger com a Rector de la Universitat de les Illes Balears. També prendran possessió dels seus càrrecs la Secretària General i els nou vicerectors de l’equip. La Gerent no jurarà el càrrec, perquè el Consell Social n’ha de ratificar el nomenament.

Hi assistiran Francina Armengol, Presidenta del Govern, Martí March, Conseller d’Educació i Universitat, i la Presidenta del Consell Social de la UIB, Francesca Mas, entre altres representants de les institucions de les Illes Balears.

Els nous membres del Consell de Direcció que prendran possessió són: Antònia Paniza Fullana, Secretària General; Jaume Carot Giner, vicerector d’Investigació i Internacionalització; Joana Maria Seguí Pons, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries; Joan Frau Munar, vicerector de Docència; Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; Maria Llompart Bibiloni, vicerectora d’Economia i Infraestructures; Jordi Llabrés Bordoy, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals; M. Antònia Fornés Pallicer, vicerectora de Professorat; Antoni Aguiló Pons, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; Xavier Varona Gómez, vicerector de Títols i Tecnologia.

Així mateix, el Rector proposarà al Consell Social la ratificació com a Gerent de la senyora Antònia Fullana Puigserver.

L'acte es clourà amb els parlaments de Llorenç Huguet, Francina Armengol i l'entonació del «Gaudeamus igitur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.