Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort continua amb l’aplicació de l’ordenança que preveu eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús

11092

L'Ajuntament de Palma ha explicat que continua amb l'aplicació de l'ordenança Municipal de Neteja, Deixalles i Residus Sòlids Urbans després que en el seu acte judicial el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears no hagi dictat mesures cautelars al recurs presentat per l'Associació i Federació d'Empresaris del Sector del Comerç de les Balears (Afedeco). Respecte a la mesura de substitució de les bosses de plàstic d'un sol ús, ha explicat el Consistori, «es tracta d'una mesura de prevenció per lluitar contra la greu contaminació que generen aquests materials».

En aquest sentit, la tinent de batle d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha afirmat que l'Ajuntament realitzarà una sèrie de mesures, amb la col·laboració del sector comercial, per «fer realitat un futur on Palma estigui lliure de bosses de plàstic d'un sol ús». Així mateix, han reiterat que la voluntat de l’Ajuntament sempre ha estat adoptar mesures consensuades amb els diferents sectors en aquesta transició cap a la substitució de les bosses de plàstic d'un sol ús.

«Consideram que aquesta mesura té un suport social absolut i hi ha una demanda social que reclama mesures valentes per parar la degradació i contaminació del medi ambient», ha assenyalat Truyol. Truyol també ha defensat que la política de residus de Cort té com a objectius principals reduir els residus i reciclar tots els residus que es generen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.