Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 deixa d'emetre la programació musical per presumpte frau d'autoria

11102

La televisió pública de les Balears, IB3, ha anunciat aquest dijous que deixarà d'emetre aquesta matinada el programa 'Musical' després que l'Audiència Nacional espanyola hagi iniciat una investigació per esclarir un presumpte frau en els drets d'autor. La mesura ha estat ordenada per la direcció general de l'ens per «prudència i cautela», segons ha indicat IB3.

El programa que es deixa de retransmetre inclou muntatges d'imatges amb música. S'emetia entre les 3.00 i les 6.00 hores de la matinada i serà substituït per sèries clàssiques i espais d'entreteniment de producció pròpia. L
a direcció de l'ens ha expressat la seva «més absoluta col·laboració amb la justícia» i ha reiterat que han aportat la documentació requerida per la Policia Judicial.

Segons han confirmat fonts de la
investigació, el cap de departament de producció d’IB3 i un compositor i actor mallorquí relacionat amb la cadena estan sent investigats. Aquestes dues persones presentaren declaració aquest dimarts davant la Policia. A més, IB3 va confirmar que dos agents de la Policia Nacional espanyola es presentaren a la seu de l'ens autonòmic per sol·licitar la citada documentació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.