Setmanari d'informació local - 138 anys

NNGG del PP carrega contra un IES d'Inca per usar el terme Països Catalans a una enquesta

11116

Noves Generacions del PP a les Balears ha qualificat d'«antipedagògica, sectària i profundament absurda» una enquesta de la Comissió de Normalització Lingüística de l'IES Casesnoves d'Inca.

A l'enquesta es demana si l'alumne ha nascut als Països de parla catalana, a l'Estat espanyol, a Europa o a un altre lloc a més de quant de temps fa que viu a les Illes Balears i el lloc concret on ha nascut.

Segons NNGG del Partit Popular es tracta d'«un nou cas d'adoctrinament a les aules», i ho atribueixen a una «estratègia deliberada i planificada de la qual la Conselleria d'Educació no pot ser aliena». A més, han exigit al conseller Martí March l'obertura d'una «investigació interna sobre els fets i que depuri responsabilitats».

El president de Noves Generacions de les Balears, Andrés Ferrer, ha titllat de «lamentable que s'utilitzi el sistema públic d'ensenyament per inculcar la ideologia segregadora i d'odi d'uns pocs» i ha exigit que les aules «deixin de ser una eina d'apologia d'idees estrafolàries amb què la immensa majoria de docents, pares i alumnes de les Illes no s'identifiquen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.