Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo presenta Construint Podem per «renovar el compromís amb la gent»

11132
Carmago amb la resta de membres que han presentat Construint Podem. | Podem

Laura Camargo ha presentat aquest divendres la candidatura Construint Podem, un projecte per «renovar el compromís del partit amb la gent», amb representació de cercles, càrrecs institucionals i persones de Podem.

L'acte ha estat presentat per l'actual president del Parlament i membre de Podem, Baltasar Picornell, que ha donat pas a la portaveu parlamentària del partit, Laura Camargo, de la qual ha ressaltat «el seu doble caràcter d'activista i de millor portaveu instituciona».

Camargo ha apuntat, en la clausura de l'acte, a la importància d'aquest procés per guanyar les properes eleccions a Balears i ha afegit que «no es tracta de posar nou secretari general o consell ciutadà, es tracta de guanyar en 2019 i canviar la vida de la gent».

Guerra bruta

A més, ha tranquil·litzat les bases i els ha demanat respecte i que no caiguin en provocacions de guerra bruta. Per la seva banda, la responsable de migracions de Podem Balears, Montse Oliveres, ha esmentat la importància dels fòrums polítics que s'han proposat.


Per part seva, la responsable de Participació, Laura Mariani, ha presentat la caravana participativa de Construint Podem que recorrerà les Illes i la majoria dels cercles.

Mentre, Savina Riera, activista del cercle de Podem Vila d'Eivissa ha convidat a la participació de tot el món i ha explicat el treball dels diferents equips que s'han engegat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.