Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Pilar i Joan Miró presenta l’exposició 'Miró mai vist'

11136
‘Les ballarines’ de Miró es poden veure a la mostra. | Fundació Pilar i Joan Miró

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca ha presentat aquest divendres l'exposició 'Miró mai vist' que commemora el 25 aniversari de l?obertura de la Fundació. La mostra se centra en l'últim període de creació de l'artista a la Illa, des que s'instal·là en 1956 fins a la seva mort, en 1983.

L'exposició reuneix una singular selecció d'obres mai exposades en la Fundació, algunes inèdites i fins i tot sense catalogar, que es mostren, tal com asseguren, «ara amb una perspectiva insòlita».

Les 95 obres que s'exposen surten del Taller Sert i Son Boter entre els anys 60 i 70, i després de passar després a les mans d'amics, institucions i col·leccionistes privats; es van dispersar per diversos llocs.

Regal a Ciutat

Des de la fundació indiquen que la mostra reuneix aquestes peces en el lloc on van ser concebudes, «en un camí de tornada que celebra el regal de l'artista a la ciutat».

A la presentació han estat presents el representant de Successió Miró i nét de l'artista, Joan Punyet Miró, el director de la Fundació Pilar i Joan Miró, Francisco Copado, i el batle de Palma, José Hila, entre altres representants polítics i culturals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.