Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA demana disculpes per les mancances en els serveis de recollida d'aquest dimarts

11233
Ultima Hora

Al llarg de la jornada d’aquest dimarts varen tenir lloc les assembles dels aproximadament 800 treballadors de l’Àrea de Qualitat Urbana de Palma, fet que va ocasionar que només varen poder realitzar aproximadament el 60 % de la seva jornada laboral.

Així ho ha informat EMAYA, des d'on demanen disculpes per no haver cobert tots els serveis. «S’ha prioritzat la recollida de rebuig, per tant moltes rutes de recollida selectiva, especialment d’envasos, han quedat sense fer».

Aquest fet s’ha sumat a les dificultats per poder comptar amb tota la flota de vehicles. «Encara que ha millorat la situació, i a pesar de comptar en aquests moments amb recursos humans suficients per cobrir tots els serveis, les avaries són freqüents i no es pot comptar amb tots els vehicles necessaris durant cada jornada». La mitjana d’antiguitat dels vehicles d’EMAYA és de 10 anys, arribant alguns als 22. Durant l’estiu el seu ús és més intens i les avaries es reiteren.

Resoldre la situació
Per resoldre aquesta situació ja es va posar en marxa fa mesos el procés d’inversió i licitació per renovar el 40 % de la flota de vehicles. Al llarg del segon semestre d’aquest anys arribaran els 103 vehicles nous adquirits per l’empresa, 49 de neteja, 39 d’aquests amb aigua a pressió, i 54 de recollida de residus.

EMAYA reitera les seves disculpes a la ciutadania i informa que ha posat en marxa tots els mecanismes per normalitzar la situació. Agraeix al personal la feina intensa que s’està fent per recuperar en breu la normalitat i poder dotar la ciutat de tots els serveis que requereix per estar neta i poder recollir tots els residus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.