Setmanari d'informació local - 138 anys

La línia 1 que uneix el port amb l'aeroport donarà servei les 24 hores

11247

A partir d’aquest dissabte 1 de juliol, la línia 1 de l’Empresa Municipal de Transports de Palma que uneix el port i l’aeroport donarà servei les 24 hores cada dia de la setmana. Aquesta mesura estarà en vigor durant juliol i agost i, depenent de com funcioni, s’estudiarà ampliar-la més mesos. És la primera vegada que una ruta de l’EMT està operativa durant tot el dia.

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha explicat que la modificació vol donar resposta a «una demanda històrica dels treballadors i les treballadores de l’aeroport, que fan torns també de matinada».

Fins ara, de dilluns a dissabte la línia 1 començava el servei des del port a les 5.35 del matí i acabava a les 2 hores de la matinada, mentre que des de l'aeroport iniciava ruta a les 6 i acabava a la 1.45. Els diumenges i festius començava a l’aeroport a les 6 i finalitzava a la 1.10 i al port, de les 5.35 a l'1 de la matinada. Amb la modificació, s’incorporen tres sortides més des del port i cinc des de l’aeroport, un canvi que permet que en aquelles hores que fins ara no hi havia servei s’afegeixi un bus cada hora. Així, a partir de juliol s’ampliarà l’horari amb les següents sortides:

  • Dic de l’Oest: 3.00 4.00 5.00

  • Aeroport: 2.00 3.00 4.00 5.00 5.45

Amb la modificació es millorarà no només el servei nocturn, si no, també, aquell que es presta els diumenges i festius ja que mantendran les mateixes sortides de vespre que un dia entre setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.