Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació i la UIB impulsaran la docència i la recerca en els ensenyaments artístics superiors

11251
ESADIB.

La Conselleria d'Educació i Universitat i la Universitat de les Illes Balears han signat un conveni per impulsar la docència i la recerca en els ensenyaments artístics superiors. Això es concretarà en màsters oficials dins aquest àmbit, entre altres actuacions. Així, a més del disseny i impartició de màsters oficials d'ensenyaments artístics superiors; hi haurà programes de Màster i de Doctorat i es durà a terme la incorporació a grups de recerca de la UIB i la col·laboració en matèria de qualitat i acreditació de la docència.

Aquest conveni de col·laboració s'ha signat aquest dimecres per part del conseller, Martí March, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, que s'han reunit para en una primera presa de contacte després de les recents eleccions celebrades en la UIB. En la trobada s'han tractat diverses qüestions sobre el funcionament actual de la UIB i les seves línies de futur, com les infraestructures, el personal docent o el màster per a professorat de secundària, entre altres.

A més, s'han reafirmat les comissions de treball que actualment hi ha actives entre Conselleria i Universitat: finançament, titulacions i formació inicial del professorat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.