Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Els arguments contra el referèndum català a la pràctica

11257

Un grup d'estudiants de física de la Universitat de Barcelona (UB) ha elaborat un vídeo en què, mitjançant diferents situacions quotidianes, es reflecteixen els cinc principals arguments utilitzats pels unionistes, contraris de la celebració del referèndum a Catalunya. El vídeo, en menys de dos, ha aconseguit gairebé 28.000 visites a Youtube. A més, està circulant per les diferents xarxes socials.

Els arguments són: «La Constitució ho prohibeix», «Si deixem votar a Catalunya, tots voldran votar», «Hi ha coses que no es poden canviar», «D’acord, però que voti tota Espanya», «No seria bo ni per a Espanya, ni per a Catalunya».

Per tal que la idea del vídeo pugui agafar força, els estudiants han decidit subtitular-lo en anglès i espanyol. Segons informa el diari El Punt Avui, l'objectiu és «donar a entendre a la gent d'Espanya i Europa el que està passant a Catalunya». Informa també el diari que els estudiants «no es volen posicionar ni a favor, ni en contra de la independència» i que realment ho fan «només pel dret a decidir».

Aquest és el vídeo que han titular «#NOTHEYCANT»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.