Setmanari d'informació local - 138 anys

La FELIB crea una central de compres que permetrà negociar conjuntament contractes i licitacions

11267

La Federació d’Entitats Locals (FELIB) va iniciar durant el 2016 la posada en marxa d’una central de compres que permeti els ajuntaments que així ho desitgin negociar conjuntament «ja siguin contractes com el d’electricitat que ja hem posat en marxa, o licitacions», ha explicat el president de la Federació, Joan Carles Verd. «El que volem és millorar les condicions».

L’Assemblea anual de la FELIB ha ratificat aquest dimecres el pla de la central de compres així com el seu reglament que ja s’havien aprovat a un consell executiu anterior. «És un repte molt important que ajudarà els consistoris i que està a punt de veure la llum», ha afegit la secretària general, Neus Serra.

Durant l’Assemblea General s’han passat comptes de les actuacions de l’any anterior on s’ha destacat també l’ajuda jurídica i adminitrativa que la FELIB atorga als ajuntaments així com la tasca feta en el pla de formació que va introduir la formació per a les brigades municipals a la primera jornada feta a través d’ajudes europees.

La FELIB ha convidat la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, qui ha explicat que abans de Nadal es tramitarà una modificació de la Llei de Coordinació de les Policies Locals, que premiarà el fet d’estabilitzar les plantilles i que, permetrà entre d’altres, que la Policia Local accedeixi a la feina com a funcionari de carrera i no com interí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.