Setmanari d'informació local - 138 anys

Llucmajor fa una crida a tots els agents implicats per canviar el model turístic

11275

L’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat per unanimitat entre tots els partits polítics amb representació municipal, l’ordenança de convivència ciutadana, un cop resoltes les al·legacions que s’havien presentat al document.

El regidor de Convivència Ciutadana i Policia, Gori Estarellas (PSOE), ha fet una crida a la col·laboració de la ciutadania, hotelers, turoperadors i Policia Local, perquè en cas contrari «l’ordenança es pot convertir en paper banyat». Estarellas demana «un esforç a la ciutadania perquè la brutícia i algunes males pràctiques com abocar fems no només són un problema de l’estiu sinó de cultura i educació en general».

Model turístic

Pel que fa al model turístic, ha demanat «un esforç a tots els hotelers que no han pujat la qualitat de les seves instal·lacions i això fa que, sobretot al mes de juny, vengui un turisme que no ens convé», en referència als joves que passen el final de curs a s’Arenal.

«Hi ha hotelers que sí que han invertit i tenen un turisme familiar més tranquil», ha afegit. També ha fet una crida als turoperadors que «fan feina amb la gent jove de 16, 17 i 18 anys que ens visita el mes de juny que tenen barra lliure i surten sense control perquè surtin amb tutors o amb algun control». Finalment ha demanat la col·laboració de la Policia Local per fer complir l’ordenança.

En la mateixa línia, el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El PI), ha afegit que «costarà però s’ha de canviar el model turístic. Sense poder reaccionar passàrem de les discoteques a la terrassa i a la botellada i amb això hotelers i institucions ens hem d’implicar. No s’arreglarà amb un any però hem de fer feina en aquest tema pel bé del nostre municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.